Bam Margera pidätetty – vieroitushoito jäi lyhyeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Bam Margera on jälleen ajautunut ongeomiin lain kanssa. Nyt tähti on pidätetty Los Angelesissa.

Poliisit hälytettiin keskiviikkona Luxe-hotelliin sen työntekijän suoritettua kansalaispidätyksen. Margeran kerrotaan haukkuneen hotellin asiakkaita, eikä hän suostunut poistumaan kehotuksista huolimatta.

Jackass-tähti ei suostunut lähtemään poliisien mukaan, vaikka he yrittivät kehottaa häntä olemaan järjestämättä kohtausta. Margera pidätettiin luvattomasta yksityisalueella oleskelusta.

Bam Margera aneli taannoin televisiopsykologi Dr. Philin apua. Lopulta Dr. Phil keskusteli Margeran, tämän vaimon Nikkin ja äidin kanssa tähden päihdeongelmista. Margera kirjautui psykologin neuvojen mukaisesti vieroitushoitoon mutta jätti sen kesken jo muutamaa päivää myöhemmin, uutisoi TMZ.