Claudia Romani julkaisi paljastavan kuvakoosteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Miamissa asuva kurvikas kaunotar esittelee usein auliisti bikinipeppuaan ja paljaita pakaroitaan julkisesti, sillä ne ovat hänen suurin valttikorttinsa somessa. Nyt vuorossa on kuitenkin myös hieman toisenlaista materiaalia, sillä Claudia on järjestänyt varsinaisen povikavalkadin.

View this post on Instagram

I love ——> @cellogicaofficial for a number of reasons … My #skincare routine has never been so easy nor effective!!! First of all the @cellogicaofficial lotions are #vegan (just like everything I use) and @peta approved .. They use the newly discovered #stemcell technology to reverse the signs of aging .. !!! @cellogicaofficial has helped me to Restore and Repair the skin, Reduce Wrinkles, Even out the skin tone and Increase the skin’s barrier to get protected from UV rays .. which is essential living in Florida !!! Go and check them out .. The day and night package is amazing !!! www.cellogica.com #claudiaromani #cellogica #skincare #veganskincare #dayandnight #evenskintone #protecttheskin

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.