Kuopiolaisella tapavarkaalla kallis maku – vei yli satasella alkoholia ja naudan sisäfileitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Myymälävarkaiden toimintaa tarkkaillaan kaupoissa sekä valvontakameralaitteiston että vartijoiden avulla. Osa rikollisista on jäänyt näpistyksestä kiinni niin monta kertaa, että kauppojen henkilökunta tunnistaa henkilön jo kaukaa.

Kuopiolainen poliisipartio sai tiistaina puolen päivän jälkeen tehtävän Pitkälahdessa sijaitsevaan myymälään. Paikalla oli 55-vuotias niin sanottu poliisin vanha tuttu, joka on jäänyt usein kiinni myymälävarkauksista. Tällä kertaa mies oli anastanut alkoholia ja naudan sisäfileitä hieman yli sadan euron arvosta.

Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen. Kyseessä on samaisen herran 40. näpistysepäily yhden vuoden aikana. Mies toimitettiin kiinniotettuna Kuopion poliisiasemalle.