Poika sai isältä lahjaksi Bemarin – työnsi sen jokeen, koska toivoi Jaguaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiittämättömyys on maailman palkka, todetaan vanhassa sanonnassa. Sama tuli ehkä mieleen intialaisella perheenisällä, joka oli ostanut pojalleen syntymäpäivänä lahjaksi uuden BMW-auton. Poika ei nimittäin ollut innoissaan urheiluautosta, vaan upotti lahja-autonsa jokeen.

Syy pojan odottamattomaan reaktioon oli, että tämä pilalle hemmoteltu Akash-niminen lellikki oli toivonut saavansa lahjaksi Bemarin sijaan Jaguarin ja kaiken lisäksi Bemari oli liian pieni pojalle ja hänen ystävilleen. Väärä automerkki sai pojan raivostumaan siinä määrin, että hän päätti hankkiutua ei-toivotusta lahjasta saman tien eroon.

Nyt kävi kuitenkin niin, että Yamunanagarin alueen paikallinen pelastuslaitos joutui järjestämään operaation auton nostamiseksi takaisin kuivalle maalle. Samalla poliisi käynnisti tapauksesta oman rikostutkintansa. Akashin isä kertoi poliisille, että perheellä ei ollut rahaa Jaguariin ja että pojan teko tuli hänelle täytenä yllätyksenä.