Skandaali kasvaa! Aaron Carter haki lähestymiskieltoa – exä uhkasi puukottaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna taiteilija Lina Valentinaan umpirakastunut laulaja Aaron Carter suunnitteli avioitumista ja perheen perustamista naisen kanssa. Naisesta alkoi kuitenkin paljastua väkivaltaisia piirteitä vuoden seurustelun jälkeen. Nyt Carter on hakenut lähestymiskieltoa.

Poptähti, 31-vuotias Aaron Carter, on hakenut lähestymiskieltoa arvaamattomasti käyttäytynyttä tyttöystäväänsä Lina Valentinaa kohtaan. Nainen oli uhannut puukottaa laulajan. Pariskunnan riita oli äitynyt heinäkuun lopulla väkivaltaiseksi.

Lina Valentina oli lyönyt Aaron Carteria kasvoihin ja uhannut upottaa mukanaan olleen puukon terän mieheen useita kertoja. Blastin saamien raporttien mukaan nainen oli pahoinpidellyt Carteria useita kertoja heidän parisuhteensa aikana. Nainen ei saa mennä sataa metriä lähemmäs miestä.