Jenni Vartiainen aurinkolomalla – rohkea kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyneimpien naisartistien joukkoon lukeutuva Jenni Vartiainen on viettänyt alkuvuodesta saakka lomaa, joka muuttui kesken kaiken vauvalomaksi hänen paljastettuaan olevansa raskaana. Tuolloin 36-vuotias suosikkilaulaja sai valtavasti onnitteluja.

View this post on Instagram

Hoi! Miten teidän kesä on mennyt? Terkkuja valtameren takaa! Odottavan aika on pitkä…⌛

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on

Vartiainen on julkaissut kasvavasta vauvamasustaan tyylikkään kuvan myös sosiaalisessa mediassa faniensa iloksi. Kovin paljon muuta Jenni ei ole raskaudestaan julkisuudessa kertonut. Nyt hän poseeraa kuitenkin merellisissä tunnelmissa mustavalkoisessa uimapuvussa, jonka rohkea kaula-aukko varastaa kuvassa huomion. Kuvallaan Jenni kertoo, että odottavan aika on pitkä ja lähettää seuraajilleen terveisiä valtameren takaa.

View this post on Instagram

❤️ #babyonboard #happiness

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on