Karen Havaryn housut kuin kumihanskat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Taannoin he saivat haastajan 20-vuotiaasta Karen Havarystä.

View this post on Instagram

Orange Era 🔥 #hotgirlsummer

A post shared by 𝐊𝐀𝐑𝐄𝐍 𝐇𝐀𝐕𝐀𝐑𝐘 𝐑𝐄𝐀𝐋 👁‍🗨 (@havaryk) on

Kerroimme aiemmin miten Karen poseerasi somekuvassaan esittelemässä täydellisen luonnotonta takapuoltaan, joka on peräisin kuin sarjakuvista. Vahvasti kauneusleikkauksilla tuunattu Karen Havary nähdään nyt esittelemässä alavartalonsa kurveja tiukoissa ja ohuissa oransseissa lateksihousuissa. Ei liene yllätys, että etupuolelta tiukat housut paljastavat hieman enemmän kuin olisi ollut tarpeen.