Maailman rockuskottavin avainkaappi – jokaisen rocktähden valinta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomille ihmisille avainten säilytys tuottaa kotona hankaluuksia, kun avaimet ovat alati hukassa. Taskussa ja käsilaukussa avaimia ei aina kannata säilyttää, joten erilaisia avainkaappeja löytyy maailmalta lähes rajattomasti. Nyt alalla on kuitenkin tehty keksintö, joka lienee ainakin rockmusiikista pitävien mieleen.

Marshall JCM800 Jack Rack 2.0 on avainkaappi, joka muistuttaa ulkoisesti legendaarisia Marshallin kaiuttimia. Tällä kertaa se kiinnitetään kuitenkin eteisen seinään avainten säilyttämistä varten.

Autenttinen rock-tunnelma välittyy tuotteesta myös avaimenperään saakka, sillä avaimet kiinnitetään – tietenkin – kaiuttimeen aidolla plugilla. Yhden avainkaapin hinta on 29,90 dollaria, mutta tuotteen toimituksesta Suomeen ei ole tietoa.