Poikabändi-musikaali ensi-iltaan Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen työväen teatterin musikaalikomedia Poikabändi vie katsojat tähtitehtaaseen nimeltä Toijala ja sieltä maailmanmaineeseen ponnahtavan poikabändi ToiBoysin tarinaan. Musikaali saa kantaesityksensä suurella näyttämöllä torstaina 5. syyskuuta.

– Suomen viimeinen viaton vuosikymmen on ohi ja eletään vuotta 1992. Maken ja Karin nousukiidossa perustama äänimainosyhtiö on mennyt laman myötä konkurssiin ja kaverit etsivät epätoivoisesti uutta ideaa, sitä, joka muuttaisi koko pelin, musikaalia kuvaillaan.

Katso tästä Poikabändi-tähtien haastattelu

ToiBoysin muodostavat monissa musikaaleissa loistanut Jari Ahola, Jon-Jon Geitel, Lauri Mikkola, Saska Pulkkinen ja Jonas Saari. Käsikirjoittajat ja ohjaajat ovat Riku Suokas ja Heikki Syrjä. Musiikkia ovat säveltäneet Risto Asikainen ja Kristian Maukonen, joiden käsialaa olivat monet 1990-luvun pophitit.