Taksikuski jarrutti – asiakas menetti tajuntansa! Nyt poliisi etsii kuljettajaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Taksissa matkustanut mies on joutunut jokseenkin epätyypillisen pahoinpitelyn kohteeksi. Hän menetti tajuntansa kuljettajan tahallisen äkkijarrutuksen vuoksi.

Lontoolaisen taksin matkustaja oli ajautunut riitaan kuljettajan kanssa reittivalintaan liittyen. Kuljettajan hermojen pettäessä hän painaa yhtäkkiä jarrua, jonka ansiosta takana istuva mies lyö päänsä etupenkkiin ja menettää tajuntansa.

Kuljettaja raahasi tajuttoman miehen autostaan läheiselle jalkakäytävälle ja hylkäsi hänet siihen. Välikohtaus tallentui videoksi taksin turvakameran ansiosta. Independent-lehden mukaan poliisi etsii parhaillaan kuljettajaa, ja haluaisi myös jututtaa taksissa seuraavaksi matkustanutta henkiöä mahdollisena todistajana.