Demi Rose yläosattomissa kylpykuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Viime päivinä Demi on julkaissut sosiaalisessa mediassa ahkerasti kuviaan, joissa hän poseeraa lomareissulla Indonesian Balilla. Eräässä sensuellissa otoksessa Rose on pulahtanut kylpyyn kukkien terälehtien joukkoon.

View this post on Instagram

U manifested me . 📸 @lolo_creativ

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta 27. maaliskuuta. Syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.