Laskuvarjo petti – nainen selvisi hengissä 1,5 kilometrin pudotuksesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

30-vuotias nainen on selvinnyt hengissä kuin ihmeen kaupalla laskuvarjon petettyä. Hän putosi 1,5 kilometrin pituisen matkan. Nimeämätön nainen oli hyppäämässä Kanadan Quebecin Trois-Rivieresin läheisyydessä.

Sekä hänen laskuvarjonsa että varavarjonsa eivät aunneet, minkä seurauksena nainen putosi puiden keskelle metsään. Hyppääjä toipuu parhaillaan sairaalassa lukuisista vammoista, joiden joukossa on muun muassa murtunut selkänikama. Hän ei kuitenkaan ole hengenvaarassa. Naisen kerrotaan olevan kokenut laskuvarjohyppääjä, ja poliisi tutkii parhaillaan tapausta.

– Se oli ihme. En tiedä kuinka kukaan voi selviytyä lentokoneesta putoamisesta sillä tavoin, tilannetta todistanut Denis Demers kuvailee CBC:n mukaan.