Räppäri Henrikki julkaisi kappaleen edesmenneen äitinsä muistoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna 2013 Paavo Saikkosen äiti menehtyi nukkuessaan äkilliseen aivoverenvuotoon. Tuolloin moni asia muuttui, ja yksi niistä oli Paavon elämänasenne. Hän lupasi itselleen, ettei aio enää elää pelkojensa ohjaamana, vaan tavoittelee rohkeasti unelmiaan – kuten äiti oli opastanut.

Musiikkiura oli tässä kokonaisuudessa yksi asia. Taiteilijanimeksi valikoitui Henrikki, joka on Paavon toinen nimi. Siitä äitikin olisi pitänyt. Vuonna 2019 Henrikiltä on tullut omakustanteena ulos jo kolme singleä ja yksi musiikkivideo. Ensimmäisellä kappaleella on katselukertoja YouTubessa noin 6.500 ja kuuntelukertoja Spotifyssa noin 13 700.

Tuore single Älä odota on Henrikin neljäs julkaisu. Kappale avaa Henrikin filosofiaa siitä, kuinka tärkeää elämässä on säilyttää oikea focus ja uskoa itseensä. Hän räppää siitä kuinka hyvä ruokkii hyvää ja miten se ajatus ohjaa tekemistä ja siitä kuinka äiti koodasi ennen pois menoaan hänen DNA:hansa selviytymisen. Musiikkivideon on ohjannut Tuukka Kiviranta.

– Toivon että ihmiset saa biisistä voimaa. Olen itse joutunut elämässäni kokemaan tosi kovia vastoinkäymisiä. Ne ei oo latistanu mua, vaan olen silti säilyttänyt uskoni ja tahtoni siihen unelmaan. Elämässä tarvitaan pelkojen voittamista ja rohkeutta mennä eteenpäin asioissa, Henrikki kertoo.