Lahden kännykkäryöstöistä epäilty on saatu kiinni – uudet kuvat ratkaisivat?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi otti eilen kiinni miehen, jota epäillään viime päivinä Lahden keskustassa tehdyistä ryöstöistä. Kiinniotettu on 18-vuotias Lahden keskustassa asuva mies. Lahdessa tapahtui yhteensä viisi samanlaista ryöstörikosta tällä viikolla. Tummaan huppariin pukeutunut suomea puhuva henkilö oli pyytänyt uhreilta puhelinta lainaksi. Sen jälkeen hän oli ryöstänyt tai yrittänyt anastaa puhelimen teräaseella uhaten.

Viimeisin ryöstörikos tapahtui eilen puoli viiden aikaan iltapäivällä. Ryöstäjä anasti teräaseella uhkaamalla alaikäiseltä puhelimen Kirkkokadulla. Poliisi on sai tekijästä toistakymmentä vihjettä. Poliisi tulee esittämään miestä vangittavaksi epäiltynä kaikkiaan viiteen teräaseella uhaten tehtyyn ryöstöön. Poliisi kiittää yleisöä lukuisista vihjeistä ja mediaa aktiivisesta tiedottamisesta epäillyn kiinnisaamiseksi.

Poliisi
Poliisi
Poliisi