Jättipovi-Martina lomaili Lontoossa – maailmanpyörä näyttää kuvassa pieneltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimmista rinnoista haaveileva saksalainen Martina Big nauttii supersuosiosta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hän on vieraillut maan keskusteluohjelmissa kertomassa jättipovestaan ja siitä, kuinka hän muuttui blondista eurooppalaisesta tummaihoista afrikkalaisnaista muistuttavaksi.

Martina Big on julkaissut materiaalia Lontoon reissultaan sosiaaliseen mediaan. Yhdessä kuvassa hänen taustallaan on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungin suurimmista nähtävyyksistä, eli maailmanpyörä London Eye. Martinan megakokoiset rinnat varastavat kuitenkin leijonanosan kuvasta, ja maailmanpyörä näyttää pieneltä niihin verrattuna.

Hän kehuu brittiläisiä kansainvälisiksi ja ystävällisiksi. Hän kulki Lontoossa muutaman päivän ajan kuvausryhmän kanssa, joka teki reportaasia Martina Bigistä. Hänen afrikkalainen nimensä on Malaika Kubwa.

As you know, I like big things :)Here is the big London Eye :)

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 4 août 2019