Amanda Harkimo seksikkäänä DJ-keikalla – vain bikinit yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Taannoin Amanda juhlisti silikonirintojensa syntymäpäiviä.

Taannoin Amanda käväisi DJ-keikalla Bulgarian Sunny Beachilla ja lisäksi hän on soittanut myös koripallon Susijengin otteluissa. Nyt Amanda nähdään kuitenkin somekuvassaan keikalla asussa, joka sai varmasti ainakin miespuoliset kuulijat innostumaan. Harkimo keikkaili nimittäin bikineissä.

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.