Heidi Klumin rinnat valahtivat paljaaksi somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Aivan viime aikoina hän on ehtinyt hääjärjestelyiltään nauttia myös auringosta.

Usein tyylikkäissä kuvissa myös vähäpukeisena sosiaalisen median kuvissaan poseeraava Heidi nähdään nyt erittäin poikkeuksellisesti kuvassa, jossa hänen rintansa ovat paljastuneet. Pyyhe yllään merellisissä tunnelmissa kameran edessä istuskellut supermalli ei ehkä huomannut, että hänen pyyhkeensä oli valahtanut liian alas.

View this post on Instagram

Topless posing for my husband 😍

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.