Naamiomiehet jakoivat kadulla ilmaista kannabista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi mustilla naamareilla kasvonsa peittänyttä miestä on pidätetty järjestämästään tempauksesta. He jakoivat ilmaista kannabista ohikulkijoille Iso-Britannian Manchesterissa.

Miehet asettivat sunnunta-iltapäivänä Piccadilly Garndensiin kyltin, jossa luvattiin ilmaisia nuppuja. He ehtivät jakaa kannabista sisältäneitä pieniä pusseja 800 punnan, eli noin 875 euron edestä. Lopulta poliisi pidätti miehet.

Tempauksen takana on Ladbible-sivuston mukaan Outlaw-nimellä esiintyvä taho. Aktivistina ja muusikkona esiintyvän Outlawin mukaan tarkoituksena oli kyseenalaistaa Iso-Britannian kannabislait.

Vain pari päivää tempauksen jälkeen Iso-Britannian parlamentin eri puolueiden jäsenistä koostuva ryhmä ilmoitti uskovansa maan päihdelakien muuttuvan tulevaisuudessa. He uskovat kannabiksen olevan täysin laillista viiden vuoden sisään.