Ihmis-Ken muuttui taruolennoksi – pukeutui uima-altaalla pyrstöön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves tunnetaan myös ihmis-Ken -nimellä hänen muovisen ulkokuorensa vuoksi. Nyt mies on lomaillut Marbellan kodissaan ja viettänyt aurinkoisia päiviä uima-altaalla. Koska kyseessä on Rodrigo Alves, ei hän suostu edes altaan reunalle tavisten tyyliin.

Elostelevaa elämäntyyliä vaaliva Rodrigo Alves on pukenut itselleen pyrstön. Hän poseeraa kameralle merenneitojen tyyliin ja omaksuu taruolennon hahmon upeasti. Miehen kuvassa näkyvät vatsalihakset on toteutettu keinotekoisesti plastiikkakirurgian avulla.

Rodrigo Alves on muokannut pelkästään nenäänsä 11 erillisen kauneusleikkauksen avulla. Hän on hyödyntänyt keinotekoista ulkonäköään myös musiikkibisneksessä julkaisemalla oman Plastic World -nimisen kappaleen. Mies kertoo, että matkustaa Marbellasta Mallorcalle ja sieltä Thaimaahan.

View this post on Instagram

Dreams Come True When I was a child, I dreamt I could fly, When I woke, I tried for a while As hard a I might, it was a lie! When I was a child, I dreamt I could breathe Under water for a while. Awake I tried but air I need! As I grew up, those silly dreams I forgot, Until one day I jumped out of a plane, With a parachute, the wind I caught. Flying like Superman, it was insane! As I grew up, those silly dreams I thought I forgot, Until I dove deep down under water, With scuba gear that I bought. Swimming like a mermaid was not bother! Looking back now, I see Those silly little dreams Were always a part of me. Dreams come true, it seems! #dreams #mermaid #merman #beauty #rodrigoalves #marbella thanks @kardumeoficial

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on