Norjan povipommi valokuvauksissa – jättikokoiset rinnat venyttävät alusasua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen yksinhuoltajaäiti ja kauneussalonkiyrittäjä Sindy Starlet on tehnyt selväksi, että haluaa saavuttaa julkisuutta vartaloaan esitellen. Hänen viimeisin rintojen suurennusleikkaus on auttanut unelman saavuttamisessa.

Sindy Starlet on julkaissut Instagramiin kurkistuskuvia valokuvaussessiosta. Hänen yllään on musta body, mikä kuroutuu viettelevästi peppuvakoon. Hänen muodokas figuurinsa hädin tuskin mahtuu alusasun sisään.

Norjalainen Sindy Starlet on sanonut, että haluaa olla rikas ja kuuluisa. Hän pitää esikuvanaan muun muassa muovista Barbie-nukkea. Hän on aiemmin kertonut norjalaisen televisiokanavan tekevän hänestä omaa ohjelmaansa.

View this post on Instagram

Barbie Bitch🎀#barbie#hairstyle#unicorn#

A post shared by $indy $tarlet (@sindystarlet) on