Suomalainen Blockfest noteraattiin maailmalla: ”A$AP Rockyn faniuskollisuus omaa luokkaansa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen räppäri A$AP Rocky esiintyi viime viikonloppuna Tampereella. Hänen keikkaansa varjosti viime viikkojen kohu, kun mies pidätettiin Ruotsissa tutkintavankeuteen pahoinpitelyepäilyn vuoksi. Suomalaiset fanit osoittivat uskollisuutta haukkumalla naapurimaatamme.

Suomen ja Ruotsin välillä on hyvistä väleistä huolimatta aina pientä nokittelua. Nyt suomalaiset ovat päässeet otsikoihin huudettuaan Blockfestin keikalla kuorossa: ”Fuck Sweden!”, supertähti A$Ap Rockyn esiintymisen aikana. Muun muassa The Blast -lehti kirjoittaa, että räppärin fanit ovat kaikista uskollisimpia ja he puolustavat aina suosikkiartistiaan.

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali tunnelmoineen sai kiitosta maailmanluokan artisteilta. Järjestyksessään 12. Blockfest oli päättänyt panostaa tänä vuonna kahteen täysikokoiseen festivaalilavaan, mikä paransi ohjelmanumeroita entisestään. Festivaaleille osallistui noin 30.000 ihmistä.