Supermalli-Candice puolialastomana rannalla – vain läpikuultava harso yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka julkkisnaiset ovat ryhtyneet vaihtamaan leopardikuviota uuteen hittikuosiin, eli mustavalkoiseen seepraan. Se ei näytä häiritsevän eteläafrikkalaista supermallia Candice Swanepoelia, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun tähtenä.

Toisen lapsensa viime kesänä Hermann Nicolin kanssa saanut Swanepoel nähdään nykyisin ajoittain sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan upeissa kuvissa myös bikineissä. Niin nytkin, sillä hän on julkaissut uransa varrelta upeita kuvia Instagram-tilillään. Eräässä kuvassa hän poseeraa rannalla puolialastomana vain läpikuultava harso yllään.

View this post on Instagram

🐙🦑🦐🐟🐠

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan kesällä 2018. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Nainen sai kuvien jälkeen osakseen ilkeitä kommentteja siitä, että hän olisi ollut huonossa kunnossa. Swanepoel muistutti tällöin fanejaan, että kuvat oli otettu 12 päivää synnytyksen jälkeen.