Näin teet juustoisia ketoburgereita – herkkujen herkku

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Harvassa ovat ne ihmiset, jotka eivät pitäisi jalopenopoppers-tyylisistä naposteltavista. Kyseessä on suussasulava ja juustoinen jalopenoherkku. Nyt tämä maku on yhdistetty hampurilaisiin ja vieläpä trendikkään vähähiilihydraattisesti.

Keto Daily -sivusto on esitellyt reseptin, kuinka juustoisia ketohampurilaisia jalopenotwistillä voi valmistaa ilman, että tarvitsee turvottaa vatsaa hampurilaisen vehnäpullalla. Hampurilainen kootaan kahden juustoisen levyn väliin. Levyt valmistetaan juustoraasteesta ja kananmunasta.

Jauhelihapihvien väliin pannaan jalopenoilla ja kevätsipulilla maustettua tuorejuustoa. Pihvit paistetaan kypsiksi ja kootaan sen jälkeen hampurilaistyyliin. Pihvin päälle voi panna tomaattia, suolakurkkua, majoneesia tai salaatinlehtiä oman maun mukaan.

https://www.facebook.com/watch/?v=884099495276508