Näitkö pahoinpitelyn Seinäjoella? Poika menetti näkönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Väkivalta on ikävän yleinen osa suomalaista arkea, vaikka siitä tulisi pyrkiä pääsemään eroon kaikein keinoin. Liian usein vähäiseksikin kuvitellulla väkivallalla on traagisia seurauksia uhreille, ja nyt sellaisesta on saatu konkreettinen esimerkki Seinäjoelta. Siellä 17-vuotias poika menetti toisen silmänsä näön nuoren naisen nyrkiniskusta.

– Seinäjoki hoi ja ihmiset mikät teitä vaivaa!!!! Moi, mä oon 17 v poika jonka elämä muuttui radikaalisti 3-4.8 Seinäjoella kun minua lyötiin kasvoihin. Olimme kavereitteni kanssa Hesburgerin edessä joka sijaitsee keskustorilla. Nuori nainen alkoi huudella meille jotain ja aikani sitä kuunneltuani kehotin häntä olemaan hiljaa, nuori mies kirjoitti.

-Sen jälkeen hän tuli minun luokseni ja sen jälkeen huusi että ”Et ikinä voi sanoa naiselle noin!” jonka jälkeen löi minua kasvoihin. Sillä hetkellä kaikki oli hyvin mutta, tiistaina 6.8 naamani alkoi turvota radikaalisti ja näkö katosi. Keskiviikkona sairaalassa minulle selvisi että lyönti oli aiheuttanut pään sisäistä verenvuotoa ja murtumia jotka vaurioittivat näköhermoa ja sen vuoksi en nää enää vasemalla silmälläni ikinä mitään, nuori mies jatkoi.

Uhri toivoo välikohtauksesta jotain tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan. Hänen mukaansa pahoinpitelijä oli noin 160 senttimetriä pitkä, tummahiuksinen ja tapahtumahetkellä hänellä oli yllään mustat farkut ja musta huppari. Näkönsä menettäneellä nuorella miehellä on vielä tärkeä viesti jokaiselle.

– Toivon myös että ihmiset miettisivät kuinka pienestä väkivallan teosta ihmisen tulevaisuuden muutokset on kiinni.