Krokotiili puri miestä Tukholmassa – uhri sai vakavat vammat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tukholmassa sijaitsevassa Skansenin Akvaariossa on tapahtunut myöhään tiistai-iltana vakava onnettomuus, jossa krokotiili on purrut miestä käteen. Poliisi tutkii tapahtumia, mutta ei ole vielä päässyt kuulustelemaan sairaalassa makaavaa krokotiilin uhria.

Skansenin Akvaariossa järjestetty yksityistilaisuus päättyi kohtalokkaasti, kun 75-vuotias mies laittoi kätensä krokotiilien aitaukseen. Suurikokoinen matelija iski hampaansa mieheen. Akvaarion tiedottaja Helene Winberg kuvailee tapausta äärimmäisen harvinaiseksi Aftonbladetille.

Poliisi on aloittanut alustavan tutkinnan ruumiinvammoihin liittyen. Myös poliisit ovat uuden asian ääressä, koska krokotiilin puremasta tapahtuvia onnettomuuksia ei ole tapahtunut aiemmin Ruotsissa. Skansenissa olevat kuubankrokotiilit voivat kasvaa peräti 4,5 metriä pitkiksi. Akvaario on päättänyt parantaa turvallisuutta.