Tämä on syksyn trendikkäin reppu – myyty jo loppuun nettikaupoista

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jos haluaa kantaa selässään tämän hetken trendikkäintä reppua, kannattaa apua hakea Pinterestistä. Kuvapalvelun mukaan Doughnutin Macaroon -reppu on ylivoimaisesti suosituin reppu koko maailmassa. Se on myös myyty loppuun monessa nettikaupassa.

Suomessa trenditietoiset ja hipsterit ovat kantaneet selässään viime vuosina eniten Fjällrävenin reppuja. Nyt supersuosioon noussut Doughnutin selkäreppu on syrjäyttämässä suosikkimerkin. Doughnut Macaroon -repun suosio on kasvanut Pinterestissä 547 prosenttia. Reppua on saatavilla kymmenissä eri väreissä.

Reppu ei ole turhaan saavuttanut megasuosiotaan, sillä se on varustettu varsin älykkäällä taskusijoittelulla. Repun sisällä on runsaasti lokeroita ja sen ulkonäkö on tyylikäs. Vedenkestävä reppu sopii niin koululaisille kuin aikuisten vapaa-aikaan.