Tuhdissa humalassa ollut mummeli jäi kiinni ratista – yritti lyödä vetoa alkometrin tuloksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pysäytti lähellä eläkeläisyhteisön kotiaan ajelleen 62-vuotiaan floridalaisen Mary Westerlundin. Poliisi pani merkille, että ratin takana ollut nainen haisi vahvasti alkoholilta ja hänen puheensa sammalsi.

Lasittunein katsein poliisia tuijottanut Westerlund käskettiin autosta ulos. Nainen ei suostunut pidätykseen ja sanoi, että hän ei todellakaan menisi putkaan. Poliisi vei Westerlundin asemalle.

Poliisiasemalla puhallutettu Westerlund uhosi, että ei varmasti puhalla alkometriin yli 1,9 promillea. Hän yritti lyödä asiasta vetoa neljäsosadollarin vderran. Westerlund puhalsi mittariin 2,29 ja 2,1 promillea. Rattijuopumuksen raja on 0,8 promillea, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi