Järkyttävä video: Pikkupoika oli jäädä rekan alle – kuskin reaktio pelasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vietnamilaisesta liikenteestä on tullut yksi viraalivideoiden kestoaiheista, kun ihmiset julkaisevat jatkuvasti läheltä piti -tilanteita esitteleviä taltiointeja. Nyt on nähty yhden raskasta ajoneuvoa ajavan kuljettajan onnistunut väistöliike.

Kuorma-autoa kuljettaneen miehen refleksit ovat todennäköisesti pelastaneet pikkupojan hengen. Videolla näytetään, kuinka pieni lapsi polkee polkupyörällään vaarallisesti vilkasliikenteisellä tiellä. Hän on viittä vaille ajamassa ison auton alle.

Onneksi kuljettaja ehtii väistää poikaa vastaantulijoiden kaistalle. Tässä tapauksessa selvittiin säikähdyksellä, mutta moni varmasti on pidättänyt hengitystään Vietnamissa autoilla kulkiessaan. Meno on todella vaarallista.