Tästä ei uimapatja parane – näyttää kuuden hengen huvijahdilta

Matkailu · Terhi Piiroinen

Mökkikausi jatkuu Suomessa pitkälle syksyyn ja tämä tarkoittaa myös saunomista ja uimista. Mikäli ei kuitenkaan halua pulahtaa laiturilta veteen, voi alleen ottaa muhkean kokoisen uimapatjan, johon mahtuu kerralla koko perhe.

Verkkokaupat myyvät jättikokoista uimapatjaa, joka näyttää huvijahdilta. Leppoisan kesäpäivän viettoon tarkoitettu puhallettava vene on tarkoitettu kuudelle henkilölle. Lisävarusteena patjasta löytyy juomille tarkoitettu kylmätila.

Lisäksi puhallettavassa huvijahdissa on mukitelineitä riittävästi tilaa auringon ottamiseen tai ajan viettämiseen isommallakin porukalla. Veneen valmistanut Sun Pleasure on tuonut markkinoille myös yksisarviselta ja pinkiltä flamingolta näyttäviä uimapatjoja, joihin mahtuu kerralla useampi kelluja mukaan.