Jare Tiihonen vuodesta ilman Cheekiä: ”Ei ole ollut pienintäkään kaipuuta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituin räppäri Jare ”Cheek” Tiihonen jätti artistina jäähyväiset vuosi sitten Lahdessa järjestetyssä jättikonsertissaan. Sittemmin Tiihosta on nähty enää harvakseltaan julkisuudessa. Nyt hän kuitenkin kertoi ensimmäisen vuoden tunnelmistaan.

– Nopeasti on vuosi hujahtanut. On ollut rauhallinen, helpottunut ja hyvä olo vikojen keikkojen jälkeen. Ei ole ollut pienintäkään kaipuuta kehiin. Hetkittäisiä haiketa fiiliksiä oon tuntenut ja lähinnä bändijengin yhteistä hauskanpitoa välillä kaipaillut, Jare Tiihonen kertoi ajastaan Cheekin jälkeen.

– Maailmaa on tullu kierrettyä ja uusia mestoja tutkittua just niin paljon kun kelasinkin. Itseäni oon tutkinut myös ja tykkään siitä paikasta missä oon nyt. Kiitos tyypeille videoista, kuvista ja viesteistä, niitä tänään tsiigaillessa tulee hyvä mieli.

Vuosipäivän kunniaksi Lahden mäkimontun konserteista julkaistiin uusi tallenne.