Abigail Ratchford nakuili – vain stetson peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

I got the Porsches in the back ; ) 🐎 @partylikejzl 📸

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Nyt Abigail on poseerannut näyttävästi alastomana, vain pitkävartiset kengät jalassaan ja valkoinen stetson intiimipaikkojensa peittona.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.