Hupsista! Mehiläisparvi rakensi pesänsä motoristin kypärään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mehiläishoitajien kasvattamat tarhamehiläiset saattavat joskus karata pesästään. Tällöin ne voivat asettua palloksi koko parven voimin esimerkiksi rakennuksen seinään tai onttoon puuhun. Paikalle kannattaa pyytää asiantunteva kiinniottaja.

Parven voi saada talteen esimerkiksi pahvilaatikon avulla. Sen jälkeen mehiläiset marssitetaan takaisin omaan pesäänsä jatkamaan hunajan tuotantoa. Nyt videolla nähdään erikoiseen paikkaan pesiytynyt tarhamehiläisten parvi.

Videolla on kypärä, joka on sopinut erinomaisesti hyödyllisten hunajankerääjien paikaksi. Mehiläiset odottavat tiiviinä pallona uuden pesäpaikan löytymistä. Motoristi joutuu odottamaan ajon jatkamista siihen asti, että tarhaaja käy hakemassa kasvattinsa kotiin.

https://www.facebook.com/NTDTelevision/videos/vb.179417642100354/1278894458956003/