Katy Perry ja Orlando Bloom avioituvat pian – vieraslistaa suunnitellaan jo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Katy Perry on kihloissa näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Bloom kosi laulajatarta vaimokseen tämän vuoden ystävänpäivänä. Heillä ei omien sanojensa mukaan ole kiirettä avioliittoon, mutta hääjuhlien suunnittelu on jo alkanut.

Umpirakastuneet julkkikset, 34-vuotias Katy Perry ja 42-vuotias Orlando Bloom, palasivat viime vuonna yhteen romanssin oltua vuoden ajan katkolla. Nyt pari on kertonut julkisuuteen, että haluavat rakentaa loppuelämänsä liitolle kestävän pohjan. Siksi he eivät ole kiirehtineet naimisiin.

Entertainment Tonight uutisoi, että pariskunta on aloittanut vieraslistan laatimisen häitään varten. Tämä kielii siitä, että kutsukortteja lähetellään lähiaikoina. Yllättäen myös Perryn kanssa vuosikausia vihoissa ollut laulaja Taylor Swift tulee samaan kutsunsa juhliin.