Oksentelevat haaskalinnut valtasivat kesämökin: ”Haisee tuhannelle mätänevälle ruumiille”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Arvokas loma-asunto on muuttunut asuinkelvottomaksi yllättävästä syystä. Talon tontin valtasivat kymmenet ympäriinsä oksentelevat ja ulostavat haaskalinnut. New Yorkista kotoisin olevat Casimanot ostivat aikaisemmin tänä vuonna Floridan Palm Beachilla sijaitsevan lomakodin.

Pariskunnan kauhuksi taloa alkoivat piirittämään aggressiiviset mustakondorit. Kondorit ovat tuhonneet kodin lasitetun parvekkeen ja vallanneet uima-altaan sekä grillin. Ne myös hyökkäilevät ihmisten kimppuun. Siobhan Casimanon mukaan piha haisee tuhannelle mätänevälle ruumiille.

Naapurissa asuva Cheryl Katz syyttää haaskalintujen hyökkäyksestä lähellä asuvaa henkilöä, joka ruokkii niitä koiranruoalla ja kananlihalla. Suojelluista linnuista on hankala päästä eroon. Time-lehden mukaan perinteiset häätökeinot, kuten linnunpelättimet, ovat päätyneet vain kondorien tuhoamiksi.