Opiskelija joogasi parvekkeen kaiteella – putosi maahan kuudennesta kerroksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meksikolainen 23-vuotias Alexa Terrazas on pudonnut asuntonsa kuudennesta kerroksesta katuun. Hän yritti tehdä joogaposeerauksen parvekkeen kaiteella, kun ote lipesi. Hän säilyi hengissä, mutta sai vakavia vammoja ympäri kehoa.

Nuevo Leonissa asunut opiskelija Alexa Terrazas on murtanut pahoin molemmat jalkansa, kätensä, lantionsa ja päänsä. Nainen ei todennäköisesti pysty kävelemään kolmeen vuoteen. Naisesta otettiin valokuva hetki ennen putoamista, kun hän roikkuu kaiteella pää alaspäin.

Hän joutui pudotuksen jälkeen 11 tuntia kestäneeseen leikkaukseen. Terrazasin tila on kriittinen, ja naisen sukulaiset pyytävät mediassa verenluovuttajia auttamaan naista. Naisen naapurit ovat sanoneet, että Terrazas teki temppunsa usein parvekkeensa kaiteella, mutta tällä kertaa hänen otteensa lipesi. Kaiteessa ei havaittu vikaa, El Impacial uutisoi.