Ruokakauppojen banaanilaatikoista löytyi 23 kiloa kokaiinia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lähes miljoonan euron arvoinen kokaiinierä on löytynyt jokseenkin yllättävästä paikasta. Huumeet oli kätketty Yhdysvaltojen Washingtonissa sijaitseviin ruokakauppoihin päätyneisiin banaanilaatikoihin.

Woodinvillen Safeway-ruokakaupan työntekijät olivat asettelemassa banaaneja myyntiin, kun he löysivät hedelmien joukosta ruskeita paketteja. Paketit sisälsivät kokaiinia. Paikalle hälytettyjen poliisien mukaan huumeita oli yhteensä 22 kiloa.

Pian samanlaisia kokaiinipaketteja löydettiin myös kahdesta muusta lähialueen Safeway-kaupasta. Ruokakauppoihin päätyneen kokaiinin katukaupassa olisi ollut miljoona dollaria, eli noin 900 000 euroa. Huumeiden alkuperä ei ole toistaiseksi selvinnyt, uutisoi CNN.

 

It’s not unusual to find a spider hiding in a bunch of bananas, but kilos of cocaine? On Sunday 08/18/2019 at the 19100…

Publiée par King County Sheriff's Office sur Jeudi 22 août 2019