Seksologin salainen ase – käyttää vaginanestettään hajuvetenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisen vaginassa on ominainen tuoksu, joka koostuu osittain emättimen nesteistä. Terveen vaginan tuoksu on mieto ja luonnollinen. Nyt seksuaalisuuden ja seksin tieteellisen tutkimuksen asiantuntija Shan Boodram on paljastanut, että tuntee olonsa vastustamattomaksi hieraistuaan vaginan eritteitä kaulalle ennen julkiselle paikalle menoa.

Nainen on testannut, toimiiko vaginan nesteiden hyödyntäminen hajuveden tavoin myös muilla naisilla. Hän kertoo uudessa The Game of Desire -teoksessaan, että pyysi baarissa olleita naisia hipaisemaan sukupuolielimissään ollutta eritettä kaulalle ja korvan taakse huomatakseen, olisiko sillä tehoa vastakkaiseen sukupuoleen. Naiset eivät huomanneet eroa entiseen.

Testiin osallistui kolme naista. Shan ei kuitenkaan voi vähätellä vaginansa eritteiden merkitystä hänen omassa elämässään. Hän pohtii, voiko pienimuotoinen testi olla tarpeeksi kattava, koska hän kokee saavansa emätinnesteestä suunnatonta voimaa ja suorastaan jumalallisen olon, Refinery 29 uutisoi.

View this post on Instagram

PSA😊: Not everyone’s natural body smells like day-old fried onions and not all vaginal fluid smells like “tuna stank.” We are conditioned by capitalism to believe our bodies are filthy and in need of mass over-correction with topical products – this is not truth. HOWEVER if your body odor is truly repulsive, this is your body’s way of communicating that something is off – you don’t need Chanel, you need a checkup. Flaunting your natural scents as perfume at clubs or on dates aka vabbing (which I believe is a term created by @carlyaquilino ) may not be your idea of a fun experiment (and as I’ve said, it’s not scientifically proven to work)…but if the idea of your own smell makes you nauseous to me that’s the REAL topic that needs to be discussed 💫💧

A post shared by Shan Boodram (@shanboody) on

View this post on Instagram

I've been fantasizing about other people of late… can I share with you who? 1. People who live in LA who have experienced (or been with a partner who has experienced) very low sex drive and are down to talk about their experience on camera (paid) *Subject line LA SEX DRIVE 2. Event planners, especially in New York, LA and Toronto (down to chat with people of other cities though) as I start tryna pull together events for my book launch! *Subject line EVENTS 3. People who live in LA and who have gotten back together with an ex (good or bad experiences) who are down to talk about it on camera *Subject line EXES 4. People with podcasts, magazines, IG platforms where it would make sense to have me as a guest (heavily tryna collab this month) *Subject line PRESS 5. People in LA who have admin experience who are looking for part-time work *Subject line ADMIN 6. ANYBODY who feels like they can contribute to my book hustle. It takes a muh freakin village so I thought I'd ask :) *Subject line TGOD 7. People anywhere who are down to film themselves answering questions on their experience with low sex drive (paid) *subject line SEX DRIVE SELF TAPE If any of these apply to you please email casting@shanboody.com with the appropriate subject line. oxo til next time lover 💋💋

A post shared by Shan Boodram (@shanboody) on