Ed Sheeran jää pitkälle tauolle – fanit murtuivat uutisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkällä maailmankiertueella parhaillaan oleva ja Suomessakin kesällä kahdessa jättikonsertissa esiintynyt Ed Sheeran jää pitkälle tauolle. Maailman tämän hetken suosituin sooloartisti vahvisti asian Ipswichin Chantry Parkissa järjestetyssä kiertueensa viimeisessä konsertissa.

Ed Sheeran Helsingissä 23.7.2019, Kuva: Jussi Eerola Photography
Ed Sheeran Helsingissä 23.7.2019, Kuva: Jussi Eerola Photography

– Kuten tiedätte olen ollut Divide-kiertueella yli kahden vuoden ajan, ja tämä on sen viimeinen konsertti. Tässä ei ole mitään katkeransuloista. Rakastan teitä kaikkia, mutta tämä on nyt viimeinen keikka ehkä noin puoleentoista vuoteen, Ed Sheeran kertoi yleisölle.

– Olen soittanut yli yhdeksälle miljoonalle ihmiselle, mikä tekee tästä kaikkien aikojen suurimman kiertueen. Backstagella on ollut tunteikasta. Tämä tuntuu siltä, että olisi eroamassa tyttöystävästä, jonka kanssa on seurustellut vuosien ajan. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta tämä on ollut todella pitkä kiertue, Sheeran jatkoi.

Ed Sheehan ja hänen vaimonsa Cherry Seaborn avioituivat joulukuussa Framlinghamissa sijaitsevassa kartanossaan. Tauon aikana laulajatähti haluaa viettää aikaa vaimonsa kanssa ja mahdollisesti perustaa perheen. Maaliskuussa 2017 alkanut maailmankiertue teki siis historiaa, mutta supertähdet fanit ottivat tiedon pitkästä tauosta vastaan tyrmistyneenä.

Ed Sheeran Helsingissä 23.7.2019, Kuva: Jussi Eerola Photography
Ed Sheeran Helsingissä 23.7.2019, Kuva: Jussi Eerola Photography