Kaikkien aikojen hurjin vesiliukumäki Norjaan – sisältää myös silmukan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesäisten vesiliukujen ei tarvitse tarjota hellepäivien virkistystä ainoastaan lapsille. Nyt Norjassa on rakennettu valtava tee-se-itse-vesiliukumäki, joka ei hurjuutensa ansiosta edes sovetuisi perheen pienimmille.

Oslon Sorbåtenin maatilalle rakennettu vesiliuku on useiden metrien pituinen, eikä sitä pitkin kiitämisestä puutu vauhdin huumaa. Vesiliu’ussa on jopa vuoristoratojen kaltainen silmukka.

Todennäköisesti maailman hurjinta vesiliukua esitellään Instagramissa julkaistuilla videoilla. Yhdessä kokemusta päästään seuraamaan jopa liukujan näkökulmasta.

 

View this post on Instagram

Worlds biggest homemade Slip `n Slide and Loop at Torp&Co Summer party! What an awesome saturday 🎉🙌🏻 Thank you everyone 😎 @scorpytorpy @christianaass @benjaminforthun @bulaeurope @torp_upgrades @johannesb94 @kristian_andersen95 @redbullnorge @redbull @chocorompe @bragevestavik @emil.lybekk @olav @rb_dk @ingeborgidjupnes @byolav @francobellonauz @tobiasbaeck @magmaloumarthe @ulrikbadertscher @frisak @torpolini @anarkistix @martin_stroem @calletorp @sondrehylland @lifeofalf @white.boi.rick @storemann @myggeseth @kristianhen @sindretroll @gadinjoz @erikbotner @brusebasse @fredrikaustbo @antiinsta @marte_krogh @ladbible @shreddingthegnar @missmengis @sortoter @ninacave @mettekvaale @arvidsondreli @anettehyttemoen @kimmydvillian ++🙏🏻

A post shared by Torp&Co Klinikken (@torpogco) on