Kirvestä kantanut häiriköi Tikkurilassa – repussa 29 pussia huumeita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huumeveikko häiriköi Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa tiistaina iltapäivällä kello 15:00 jälkeen. Kauppakeskuksen vartija oli poistanut häirikön rakennuksesta ja paikalle saapui poliisipartio. Poliisipartio meni kauppakeskus Tikkuriin.

Vartija oli poistanut kauppakeskuksesta miehen, jonka kädestä löytyi pussi huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Mies oli ollut häiriöksi kavereittensa kanssa kauppakeskuksen eri liikkeissä. Poliisipartio tarkisti miehen kassin, josta löytyi kaksi puukkoa, retkikirves, amfetamiiniksi epäiltyä ainetta 29:stä pussista yhteensä noin 100 grammaa, eri reseptilääkkeitä, tarkkuusvaaka sekä piippu.

Miehellä ei ollut hyväksyttävää syytä pitää hallussaan teräaseita yleisellä paikalla. Kaikki tavarat ja aineet otettiin poliisin haltuun. Mies otettiin kiinni ja vietiin Vantaan poliisivankilaan. Miestä epäillään huumausainerikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.