Robin Packalen täytti 21 vuotta – julkaisi miehisen juhlakuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turkulainen Robin Packalen on kaikkien aikojen nuorin yli 100.000 albumia myynyt artisti Suomessa. Aiemmin tänä vuonna paljastui, että hänen uusi laulukielensä on englanti. Nyt laulaja on juhlinut tyylikkäästi 21-vuotissyntymäpäiviään.

Robin Packalen täytti 21 vuotta 24. elokuuta. Hän teki läpimurtonsa seitsemän vuotta sitten, ja sen jälkeen miehen musiikkivdeoita on katsottu Youtubessa yli 90 miljoonaa kertaa. Robin Packalen on tehnyt sopimuksen Saksan Universal Musicille ja tähtäin on nyt kansainvälisillä markkinoilla.

View this post on Instagram

🌍😎

A post shared by ROBIN PACKALEN (@robinpackalen) on

Robin Packalen on sanonut, että hänen suomenkielisiä kappaleita ei tulla enää kuulemaan keikoilla lainkaan. Uutinen ei ollut kaikkien idolinsa paluuta odottaneiden fanien mieleen. Robin sai silti runsaasti syntymäpäiväonnitteluja sosiaalisessa mediassa.