Video: Rajavartiolaitoksen lämpökamera löysi kadonneen Liperissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liperissä eilen aamupäivällä kadonnut vuonna 1933 syntynyt mies on löytynyt noin kilometrin päästä katoamispaikastaan. Etsittävä henkilö havaittiin paikalle pyydetystä rajavartiolaitoksen helikopterista lämpökameran avulla. Kameran kuvaama video on julkaistu nettiin.

Viranomaisten taidokas yhteistyö toi onnellisen lopun iäkkään miehen katoamiseen Liperissä. Poliisi etsi kadonnutta henkilöä koko päivän ajan usean koirapartion voimin sekä vapaaehtoisen pelastuspalvelun avulla. Lopulta etsittävä löytyi Vartiolentolaivueen helikopterin avulla hieman ennen puolta yötä.

– Poliisi kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita sekä vihjeitä antaneita kansalaisia, Itä-Suomen poliisilaitokselta tiedotetaan.