Jannan lapsi syntyi reilusti etuajassa – kesken lomareissun Pariisissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin jo vuosien ajan lukeutunut Janna Hurmerinta paljasti toukokuussa odottavansa esikoistaan. Upean bikinikuvan yhteydessä iloisen perheuutisen kertonut laulajatar sai varsinaisen onnittelujen vyöryn, ja nyt odotus on päättynyt erikoisella tavalla.

Janna nimittäin kertoi sosiaalisessa mediassa odottamattomia uutisia. Perheen pienokainen syntyi nimittäin viikko sitten reilusti etuajassa Jannan ollessa lomareissulla Pariisissa. Matka sai siis yllättävän käänteen, kun perhe palasi kotiin yhtä jäsentä suurempana.

– Ollaan niin rakastuneita häneen. Hän on maailman ihanin, terve ja vahva poika. Kiitos sairaala Antoine-Beclaren osaavalle hoitohenkilökunnalle alkutaipaileen suuresta avusta. Nyt ollaan vihdoin kotona eikä voitais olla onnellisempia, Janna kirjoitti.