Strippiklubi evakuoitiin – esiintyjän pyrotekniikka aiheutti tulipalon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australialainen strippiklubi on jouduttu tyhjentämään kirjaimellisesti liian kuumaksi käyneen esityksen ansiosta. Miss Nude Australia -kilpailija tuli aiheuttaneeksi tulipalon. Crazy Horse -klubin lavalla esiintyi Harley Van Dangerfield, jonka esitykseen kuului näyttävää pyrotekniikkaa.

Esityksen aikana liekit lähtivät leviämään lavaa ympäröiviin verhoihin. Van Dangerfieldin kerrotaan vain jatkaneen tanssimista tulipalon aikana. Palo sammui lopulta sprinklereiden käynnistyttyä. Ne eivät kuitenkaan suostuneet sammumaan, mikä johti arviolta 3.000 dollarin vahinkoihin.

Harley Van Dangerfield on sittemmin pahoitellut tapahtunutta. Hän kertoo News.com.au -sivuston mukaan joutuneensa diskatuksi Miss Nude Australia -kilpailusta tulipalon ansiosta.