Somevaikuttaja kiinni nolosta photoshoppauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet Instagram-tähdet muokkaavat kuviaan näyttääkseen esimerkiksi laihemmalta tai lihaksikkaammalta. Eräs somevaikuttaja on sen sijaan jäänyt kiinni erikoisemmasta tavasta manipuloida kuviaan.

Tupi Saravia on Buenos Airesissa asuva somevaikuttaja, joka on erikoistunut matkailuaiheiseen sisältöön. Taannoin Saravian seuraajat huomasivat hänen kuvissaan jotain outoa. Useissa niistä taivaalla näytti leijuvan täysin samanlaisia pilviä.

Yli 200 000 ihmisen seuraama Saravia on myöntänyt kuvien muokkaamisen, ja kertoo käyttävänsä siihen Quickshot-sovellusta. Hän kertoo lisäävänsä aina samat pilvet kuviin, sillä sattuu vain pitävänsä niistä.

– En ymmärrä tätä kohua. En koskaan valehdellut asiasta. En ole tehnyt mitään väärin, eikä se ollu tarkoitukseni, Saravia kertoo Buzzfeedille.