Taylor Rossin bikinivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee ainakin isien mieleen. Rossin mallivartalo ja kuvankauniit kasvot on noteerattu laajasti ympäri maailma.

View this post on Instagram

M’lady ☺️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Nyt seksikkäin lastenhoitaja poseeraa upeissa bikinikuvissaan yhdessä ystäviensä kanssa. Hän on ehtinyt nauttia upeista loppukesän helteistä muun muassa kotimaansa Kanadan Muskokassa, joka sijaitsee Ontarion alueella. Kuvissa on mukana muun muassa kanadalainen mallikaunotar Sophi Knight.

View this post on Instagram

@sophiknight what it do babyyyyy

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.