Baari ryöstettiin aseella uhaten – kylmähermoinen asiakas sytytti tupakan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan baarin aseellista ryöstöä, joka ei vaikuttanut hetkauttavan yhtä asiakkaista. Hän reagoi aseella osoitelleeseen ryöstäjään yllättävällä tyyneydellä. Aseistettu mies iski Yhdysvaltojen St. Louisissa sijaitsevaan Behrmann’s Tavern -baariin keskiviikkona.

Hän vaati baarimikkoa ja asiakkaita luovuttamaan rahansa sekä arvoesineensä. Kaikki asiakkaat menivät suojaan lattialle yhtä paikallaan pysynyttä miestä lukuunottamatta. Valvontakameran videolla nähdään, kuinka tyynesti asiakas reagoi miehen vaatiessa hänen puhelintaan aseella uhaten. Yhdessä vaiheessa hän jopa sytyttää tupakan ryöstäjän riehuessa vieressä.

Sosiaalisessa mediassa pohdittiin eikö miehellä ollut mitään menetettävää vai oliko hän vain liian humalassa ymmärtään tilanteen vakavuutta. Muutaman sadan dollarin saaliin kanssa paikalta poistunutta ryöstäjää ei ole toistaiseksi saatu kiinni, uutisoi Daily Caller.

 

Publiée par John Kimack sur Mercredi 28 août 2019