Harjoittele eroviestin lähettämistä robotin avulla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhä useampi suhde alkaa viestittelystä ja myös päättyy viestittelyyn. Tapailun voi lopettaa rehellisesti kertomalla, että ei tunne tarvittavaa kipinöintiä tai ole valmis jatkamaan tutustumista enempää. Selkeä viesti on aina suoraselkäisempää kuin säälittävä katoamistemppu.

Osa ihmisistä ghostaa deittinsä, koska ei osaa muodostaa ajatuksiaan järkeväksi lauseeksi. Nyt viestin kirjoittamista voi harjoitella Quartz Breakup Trainerin avulla. Kyseessä on chattibotti, joka on suunniteltu eroviestien vastaanottamiseen.

Eroviestien laatimisen apuna on parisuhdeasiantuntijoiden ja treffailueksperttien lausuntoja. Simulaattori tekaisee viestittelyä varten tilanteen, jossa saat viestin muutaman kerran tapaamaltasi henkilöltä. Et kuitenkaan ole valmis uuteen kohtaamiseen, joten sovellus neuvoo miten voit kertoa asian hänelle.