Mies kosti kännykän käyttäjille kuntosalilla – roiski vettä päälle

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kuntosaleilla on lukuisia kirjoittamattomia sääntöjä, joita harrastajien kannattaa noudattaa. Yksi niistä koskee kännykän käyttöä. Kuntosalilla ei kannata käyttää aikaa puhelimen selaamiseen.

On eri asia vaihtaa puhelimella biisiä, kirjata suorituksia ylös tai pitää sarjan välissä taukoa kuin istua kuntoilulaitteella minuuttitolkulla ottamassa itsestään valokuvia tai somettaa. Instagramiin on julkaistu videokooste, jolla nähdään puhelimeensa keskittyviä kuntosalikävijöitä. Heidän viereensä kävelee vettä ruiskuttava mies.

Joku voisi ajatella miehen menevän liian pitkälle kastellessaan kuntosalikävijöitä. Toisaalta pilalla on pointtinsa, sillä etenkin ruuhka-aikana on raivostuttavaa odottaa vuoroaan kuntoilulaitteelle, joka on varattu sometreenaajan toimesta.