Big Brother on alkanut – yhdelle asukkaista heti piinaava viikko

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -realitysarjan kuluvan vuoden tuotantokausi on juuri alkanut. Voit tutustua uuden BB-talon sisätiloihin tästä linkistä. Tänä iltana asukkaat siirtyvät taloon, jossa osa heistä viettää seuraavat kymmenen viikkoa, kunnes joku selviää talosta voittajana.

Big Brother -talon makuuhuone.

Talon esittelyssä selvisi, että BB-talossa on 13 sänkyä, vaikka asukkaita on tulossa tänään 14. Katsojat saavat siis heti ensimmäisenä päivänä äänestää kuka asukkaista joutuu viettämään ensimmäisen viikon ajan ilman sänkyä. Siis ensimmäiseen pudotukseen saakka.

BB-Tarina 2019, Kuva: Nelonen, Petri Mast

Talon ensimmäinen asukas on juuri helsinkiläistynyt 23-vuotias psykologian opiskelija Tarina. Hänen mukaansa psykologian opiskelu ei välttämättä ole etu talossa muiden kanssa toimiessa. Tarina kertoo intohimoiseen henkisen kasvun ja luonnon.